AnvändningRedigera

  • Mallen läggs på diskussionssidan under rubriken Senaste meddelande och signeras. En återblockering skall inte medföra att nytt meddelande ges
  • Detta är en mall som används av administratörer för att informera användaren och andra att (användarnamnet eller) IP-adressen blockerats. Mallen åstadkommer inte i sig en blockering, och bör därför inte användas av användare som inte är administratörer.


Se ävenRedigera