Öppna huvudmenyn

Originalfil(4 160 × 2 920 pixlar, filstorlek: 3,58 Mbyte, MIME-typ: image/jpeg)

Sammanfattning

Beskrivning
Svenska: Skivhus vid Ålgrytevägen Bredäng, arkitekt Bertil Karlén
Datum
Källa Eget arbete
Skapare Holger.Ellgaard

Licensiering

Jag, upphovsrättsinnehavaren av detta verk, publicerar härmed det under följande licens:
w:sv:Creative Commons

erkännande dela lika

Denna fil har gjorts tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-DelaLika 4.0 Internationell.
Du är fri:
  • att dela – att kopiera, distribuera och sända verket
  • att remixa – att skapa bearbetningar
På följande villkor:
  • erkännande – Du måste ge lämpligt erkännande, ange en länk till licensen och indikera om ändringar har gjorts. Du får göra det på ett lämpligt sätt, men inte på ett sätt som föreslår att licensgivaren stödjer dig eller din användning.
  • dela lika – Om du ändrar, bearbetar eller bygger vidare på verket får du endast distribuera resultatet under samma licens eller en licens som liknar denna.

Filhistorik

Klicka på ett datum/klockslag för att se filen som den såg ut då.

Datum/TidMiniatyrbildDimensionerAnvändareKommentar
nuvarande11 maj 2015 kl. 16.49Miniatyrbild för versionen från den 11 maj 2015 kl. 16.494 160 × 2 920 (3,58 Mbyte)Holger.EllgaardUser created page with UploadWizard

Följande 2 sidor använder den här filen:

Metadata